Wykładzina obszyta i dzisiaj właśnie miała pierwszy test, jakim był powrót z kąpieliska z gratami pełnymi pasku.
Zero śladów, że coś było przewożone i właśnie o to chodziło.
Zgadzam się, że nie pasuje kolorystycznie, ale właśnie taki zwór sprawnie maskuje ten cały syf, jaki pozostaje po rowerkach, hulajnogach, piłkach, wiaderkach, łopatkach i grabkach.
1. Zamontowałem koło dojazdowe + lewarek. Efekt jak na zdjęciu — patent od "Duster na Gigancie" - faktycznie mieści się wszystko pod podłogą.
2. Wyciszyłem tablicę rejestracyjną, która niemiłosiernie strzelała podczas zamykania klapy. Miałem już tego dość. Wyciszenie poszło pomiędzy klapę — plastik oraz platisk — tablicę. W końcu jest cisza.
3. Zlokalizowałem, co hałasowało w kabinie — była to kamera od chińczyka a dokładnie jej klawisze. Nie słyszałem tego w innych samochodach — problem wyeliminowany. Nastała błoga cisza.
4. Zauważyłem miejsce w bagażniku, które trzeba wyciszyć, ponieważ plastik, na którym wspiera się podłoga bagażnika, uderza o podstawę i na nierównościach może być słyszalny stukot. Zrobię foto, jak wyciszę, bo nie ma jeszcze odpowiedniego materiału.
IMG_20250713_093357237 m.jpg
Plik ściągnięto 12 raz(y) 127,84 KB
IMG_20250713_094148277_HDR m.jpg
Plik ściągnięto 11 raz(y) 140,13 KB
_________________ Pozdrawiam
Marcin
Ostatnio zmieniony przez Killer King 2025-07-13, 09:29, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum