Wysłany: 2025-08-26, 20:23 bezpieczniki w dacia duster 2025
Gdzie znajduje się skrzynka bezpiecznikowa w kabinie w duster 3 ?,wcześniej miałem duster 2 to była klapka do skrzynki po lewej stronie a w tym nic takiego nie widzę,czy trzeba odpinać cały boczek bo brak jakiegoś wcięcia na uchwyt .
Dzięki !!! BLACHA_997 za poradę ale instrukcji obsługi papierowej nie dostałem, jak było w wcześniejszych wersjach a w internecie nie mogę znależć, gdzie jest gniazdo diagnostyczne OBD i bezpieczniki w kabinie i jak się do tego dostać może kiedy taka potrzeba będzie, a wracając myślałem że po to jest to forum żeby ktoś mądrzejszy z taką wiedzą pomógł tym co pytają.
Tak samo, jak wszystkie informacje o planowanych i odbytych wizytach w serwisie.
Nie wiem, czy każdy serwis wpisuje dane w My Dacia — testowałem i mam wpis z wizyty poza planowanym przeglądem - dostępny jest w historii wraz z zakresem prac.
_________________ Pozdrawiam
Marcin
Ostatnio zmieniony przez Killer King 2025-08-31, 14:34, w całości zmieniany 2 razy
Marka: Dacia
Model: Journey
Silnik: 1,2 TCe
Rocznik: 2025 Pomógł: 10 razy Dołączył: 17 Sie 2011 Posty: 830 Skąd: ŚLĄSK
Wysłany: 2025-08-31, 16:34
gawron3 napisał/a:
Dzięki !!! BLACHA_997 za poradę ale instrukcji obsługi papierowej nie dostałem, jak było w wcześniejszych wersjach a w internecie nie mogę znależć, gdzie jest gniazdo diagnostyczne OBD i bezpieczniki w kabinie i jak się do tego dostać może kiedy taka potrzeba będzie, a wracając myślałem że po to jest to forum żeby ktoś mądrzejszy z taką wiedzą pomógł tym co pytają.
Kolego, nie trzeba być mądrzejszym, by w wyszukiwarce wpisać hasło "instrukcja Duster III" i wyskakuje szereg opcji ściągnięcia pdf-u z instrukcją np tu: chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://cdn.group.renault.com/dac/pl/pdf/inne/NU%20P1310_1520_1_pl-PL%202.pdf.asset.pdf/49127447b5.pdf.
Jest to na stronie Daci i Renault, ale po co się męczyć. Wystarczy pobiadoloć, że papierowej nie dali, a w necie nie ma, co jak widać jest nieprawdą, może ktoś da gotowca, bo przecież forum do tego służy i w sekundę problem rozwiąże się sam. Miłej lektury.
Marka: Dacia
Model: NOWY DUSTER 3
Silnik: 1,0 ECO-G
Rocznik: 2024
Wersja: Extreme 5-os. Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2015 Posty: 1278 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2025-09-01, 20:07
gawron3 napisał/a:
Na forum taką tabelę publikowałem, może się przyda= bezpieczniki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum