Witam
w toku przygotowań do zlotu przesyłam w telegraficznym skrócie plan spotkania. Oficjalny tekst pojawi się na naszych stronach internetowych w najbliższym czasie.
Przy tej okazji zapraszam raz jeszcze wszystkich Klubowiczów- zarówno posiadających Dacie, a przede wszystkim tych, którzy zakup planują.
Czas trwania:
17.10.2009 w godz. 12.00- 16.00
Obsługa spotkania ze strony RRG:
- salon Dacia i Renault – pełna obsada handlowców
- dział części zamiennych (butik)
- serwis mechaniczny – 2 mechaników, doradca serwisowy, BOK
Program i atrakcje:
W czasie spotkania będzie możliwość wykonania jazdy próbnej wybranym modelem samochodu Dacia:
- Pick-Up 1.5 dCi 68
- Logan MCV 1.5 dCi 85 7-os.
- Logan MCV 1.6 87
- Sandero 1.6 87 + gaz
- Sandero 1.4 75
- Sandero 1.6 87
- Sandero Stepway 1.6 87
- Sandero Stepway 1.5 dCi 68
Catering
Grill, napoje, słodycze
Serwis mechaniczny
- bezpłatna weryfikacja stanu technicznego samochodu dla Klubowiczów
Konkursy
- będzie kilka konkursów z nagrodami, zdradzę jedną w postaci vouchera do Szkoły Jazdy Renault.
- konkurs rysunkowy dla dzieci
- no i trochę niespodzianek
W związku z tym, że nagrody skierowane są tylko do Klubowiczów, którzy pojawią się na spotkaniu, jest potrzeba sporządzenia listy z danymi imiennymi.
Dlatego proszę o przesyłanie na mój adres mailowy (podany poniżej) danych osobowych i kontaktowych osób planujących przybycie na spotkanie:
- imię i nazwisko
- login daciaklub
- adres
- tel
- mail
Jest to bardzo ważne, dlatego za każdym razem będę zwrotnie potwierdzał, że mail dotarł.
A my, koleżanki i koledzy, też musimy się zacząć sprężać z własnymi pomysłami, jeśli chcemy coś przygotować...
Proponuję, żeby wspólny przejazd przez miasto dla tych, którzy będą mogli, był po spotkaniu - łatwiej będzie to skoordynować na miejscu, niż umawiać gdzieś na zbiórki przed. Ale wspólne konwoje z innych miast - mile widziane (;
Cytat:
przede wszystkim tych, którzy zakup planują
Jakieś ekstra warunki w tym szczególnym dniu? (((;
Cytat:
Obsługa spotkania ze strony RRG:
- dział części zamiennych (butik)
(UWAGA! Kol. jantar jest sprzedawcą samochodów nowych, więc i tak musiałby przekazać sprawę / odesłać do powyższego działu - zatem najlepiej od razu kontaktować z właściwymi specjalistami (; ).
Cytat:
proszę o przesyłanie na mój adres mailowy (podany poniżej) danych osobowych
A dodam, że niezarejestrowani oczywiście wejdą na imprezę, ale warto się zgłosić, bo niektóre niespodzianki będą bardzo fajne (;
Ostatnio zmieniony przez laisar 2009-10-02, 14:38, w całości zmieniany 3 razy
To jaką trasę objazu planujemy - myslę że najlepiej jako punt programu imprezy bo potem się część rozpierzchnie - no i mus przed zlotem fury do mycia aby wstydu nie było
........no i ktoś z układami niech zamówi pogodę
_________________ GeRRaD
Ostatnio zmieniony przez GeRRaD 2009-10-02, 20:53, w całości zmieniany 1 raz
Żadna pogoda nam nie straszna: budynek salonu i serwisu to spora hala - myślę, że w razie czego (np śnieżycy) zmieścilibyśmy się ze wszystkim pod dachem ((((;
Ostatnio zmieniony przez laisar 2009-10-07, 11:35, w całości zmieniany 1 raz
Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2127 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-10-07, 11:47
Zgłoszenie wysłałem. Uczestnikom spotu z Lublina i okolic proponuję wspólny start do Wawy z parkingu przy lubelskim skansenie. Zbiórka - 8.45, start do W - 9.00.
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum