Daj spokój, nawet sam już Jarkacz kokietuje komistów chcąc przutulić ich głosy. A "prawdziwa prawica" posadza go o sentymenty do PRL...
Wiesz Janie ja zwykle nie zaczynam - ale znasz moje poglądy i widzisz mój avatar - więc nic dziwnego, że tego "ninję" mogę odebrać tak jak odebrałem - a tak a'propos moheru - to jeszcze nigdy w życiu nie słuchałem Radia Maryja - a u księdza Rydzyka podoba mi się jedynie jego Maybach (nie wiem czy go jeszcze ma).
Jak mówi stare przysłowie pszczół: "Nie gryź, a nie będziesz pogryziony" - Rzekłem.
Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE
Wysłany: 2010-05-27, 12:38
krakry1 napisał/a:
Wiesz Janie ja zwykle nie zaczynam - ale znasz moje poglądy i widzisz mój avatar - więc nic dziwnego, że tego "ninję" mogę odebrać tak jak odebrałem - a tak a'propos moheru - to jeszcze nigdy w życiu nie słuchałem Radia Maryja - a u księdza Rydzyka podoba mi się jedynie jego Maybach (nie wiem czy go jeszcze ma).
Jak mówi stare przysłowie pszczół: "Nie gryź, a nie będziesz pogryziony" - Rzekłem.
Królu złoty, dedykacja była dla ZaneCa. Jakbyś miał wątpliwości to sprawdź pod czyim wpisem sobie wisi. Ale jak chcesz może być i dla Ciebie. Co mi tam, niech będzie… [/list]
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 90 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG
Janie, litości, mocno mnie rozczarowałeś. Głupio tak wybrzydzać na dedykacje, ale czego ty słuchasz i co mi polecasz - jakaś mieszanka disco-polo z piosenką pseudokabaretową...? Ni to śmieszne, ni przenikliwe, ni odkrywcze... Można sobie stać z butelką piwa i się kiwać lub przytupywać.
Ale ta "przedwczesna" dedykacja od Krakry dla Ciebie też nie w moim guście, choć tematycznie chyba lepiej trafiona, bo jako zwolennik nowoczesnej lewicy, czego dawaleś wyraz nie raz, niewątpliwie żywisz ciepłe uczucia do komunistów, przepraszam "starszych braci w wierze"...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum