Nie wiem czy taka modyfikacja jest bezpieczna i wykonalna tanim kosztem.Oryginalnie logo jest przytwierdzone do poduszki w kierownicy, samodzielne naklejanie jakichkolwiek elementów na poduszkę może skończyć się małą masakrą twarzy w przypadku wybuchu poduchy
_________________ GeRRaD
Ostatnio zmieniony przez GeRRaD 2010-06-03, 12:11, w całości zmieniany 1 raz
Zaślepki Dacia nie produkuje i nie złożysz jej na poduszkę - a kierownica to duzy wydatek - w takiej sytuacji wolałbym kupić kierownice z Renault Sport (mniejsza i wyprofilowana)
_________________ GeRRaD
Ostatnio zmieniony przez GeRRaD 2010-06-03, 12:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem czy taka modyfikacja jest bezpieczna i wykonalna tanim kosztem.Oryginalnie logo jest przytwierdzone do poduszki w kierownicy, samodzielne naklejanie jakichkolwiek elementów na poduszkę może skończyć się małą masakrą twarzy w przypadku wybuchu poduchy
Ale za to jaki efekt finalny.
Na czole dobrze widoczne Logo.........
Taka modyfikacja zdecydowanie nie jest bezpieczna.
Nie wiem, czy do Dustera będzie sama zaślepka - choć do poprzednich modeli były i kosztowały ok. 330 zł brutto.
W cenniku części zamiennych nie ma jeszcze poduchy do Dustera (np w Sandero - 1700 zł), ale też wątpię, żeby właśnie pasowała do starej kierownicy - a wieniec to kolejne 500 zł.
Za to prawie na pewno nie byłoby problemu z montażem... (;
W sumie - chyba trochę dużo jak na samą przyjemność oglądania nowego znaczka w starym aucie. Może lepiej po prostu całego Dustera? (((:
Moje auto nie nazwał bym starym ale nie mam ochoty aż na takie wydatki jakie tu mi przedstawiliście .Ostatecznie stwierdzam że logo na mojej kierownicy też mi się podoba a tym bardziej kierownica (skóra)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum