Sanderek mało widuję. Najwięcej jest MCV (sprzed liftingu). Jest też trochę Loganów (np. jedna taksówka na Grabówku). Logan Van rozwozi gaz Sanderkę widziałem ostatnio tydzień lub dwa temu. Ładna była
Wysłany: 2010-07-05, 16:46 Re: TRÓJMIEJSKA SANDERKA BLACK LINE :))))
emka napisał/a:
W piątek odbieram swoje miejskie "małe" autko:))) już się nie mogę doczekać :))) silnik mały 1.4 ale mam nadzieję,że nie będzie mulił po przejechaniu 1,5tys km montuję gaz, bo na trójmiejskich ulicach to raczej stoję niż jadę...trochę szkoda paliwa na te korki...jest ktoś w 3mieście z sanderką??
Ja mam :) i nawet widuję też inne, nie za często ale się trafiają :) a koleżanka z jakiego miasta?
Ja mam podobnie jutro po dokumenty, czwartek rejestracja i odbiór. A potem tylko jeździć,jeździć,jeździć.... No i pierwsza wakacyjna wyprawa samochodem z klimą.
Opos daj znać jak po pierwszej jeździe wrażenia ! ja oczywiście opiszę z babskiego punktu widzenia ale w innym temacie,bo tu o zlotach piszemy
Apropo zlotów czy spotań coś się dzieje w 3-mieście i okolicach???
Ostatnio zmieniony przez emka 2010-07-06, 12:05, w całości zmieniany 2 razy
Oczywiście że napiszę. A jazdę próbną mam juz za sobą, bo kiedyś zupełnie przypadkiem akurat sandero do jazd testowych stał sobie w salonie jak wypytywałem o mozliwości zakupu. No to się przejechałem, zresztą autem w tekiej samej konfiguracji jak ta co kupiłem.
Ostatnio zmieniony przez opos 2010-07-06, 15:47, w całości zmieniany 1 raz
Opos daj znać jak po pierwszej jeździe wrażenia ! ja oczywiście opiszę z babskiego punktu widzenia ale w innym temacie,bo tu o zlotach piszemy
Apropo zlotów czy spotań coś się dzieje w 3-mieście i okolicach???
Co do zlotów i spotkań to jeszcze nic nie słyszałem żeby coś było organizowane, ale daciek coraz więcej widuję, dziś wracając do domu z pracy (jakieś 8km) to widziałem jedno sandero, jednego dustera ale na lawecie (nie nie, nie zepsuty, nówka jechała w stronę Gdyni z Przymorza) i logana, także jest nas coraz więcej, no i oby jak najwięcej.
Ostatnio zmieniony przez paaw29 2010-07-06, 14:42, w całości zmieniany 1 raz
Przyznać się który to dziś szalał w Gdańsku Głównym - srebrna loganka - ok.21ej -naklejkę tylko zdążyłam zobaczyć "patrz w lusterka"
Wysłany: 2010-11-03, 12:48
Od 29 X jestem posiadaczem Sanderki Black Line (salonowa) , przejechałem 600 km i jak do tej pory rewelka, fajny, ładny i wyjatkowo dokładnie wykonany. Do tej pory jeździłem Clio II 1.2 róznica ogromna na stronę Sandero! Dość dynamiczna , tematy o tym, że ten silnik zamula pisza pewnie Ci co wcześniej mieli pod maska ze 100 koników :)
75KM w benzyniaku 1.4 i z tego co pamiętam chyba 112 momentu w tym silniku, to jak dla mnie wystarczająco. Ostatnio miałem okazję jeździć Skodą Superb 1.8 TSI, i myślę że mając takie auto nie zarobiłbym na mandaty
To tak się tylko wydaje,że byś nie zarobił ;) a tak poważnie to ja muszę już tylko Sandi jeździć,bo jak wsiadam do drugiego auta to później tydzień się przyzwyczajam do powolniaka.
Ostatnio zmieniony przez emka 2010-11-15, 13:17, w całości zmieniany 1 raz
Mi pasuje i sobota i niedziela, może być jakiś parking pod dachem np. Alfa Centrum czy na Przymorzu przy Lecklerk (są free i nie pod chmurką) a w gdyni nie znam takich miejsc. Godzinowo mogę się dostosować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum