Tooo może niedziela godz. 17,
CH Bemowo, Powstańców Śląskich 126
Miejsce na parkingu - no cóż... po ostatnich perypetiach proponuje miejsce przy zamkniętym wjeżdzie na najwyższy poziom, i zapalenie zielonych flar
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2384 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-12-08, 19:02
Na zdjęcia bym się nie nastawiał, "warun" zapowiada się kijowy (podstawa 0, widzialność < 1km, zimno, ciemno, do domu daleko).
Parking w übermarkecie/galerii ma tą zaletę, że można go opuścić i udać się w ciepłe miejsce na kawę. :] Z drugiej strony w weekendy takie parkingi są zawalone samochodami, więc albo wybitnie wielki parking, albo wyjątkowo kijowy übermarket. :) Z trzeciej strony - w niedzielę ma padać śnieg, więc może ktoś zna jakiś parking albo placyk, gdzie można by się było poślizgać? Wszystkie popularne placyki (cargo, przy Działkowej, odkryte parkingi pod übermarketami) są w Warszawie obstawione przez gości w tylnonapędówkach w momencie, gdy tylko spadnie pierwszy płatek śniegu. :/
Ja mam w tym tygodniu lekko przegwizdane, więc będę wiedział, czy się pojawię, w ostatnim momencie. Jeśli już, to sobota obojętnie kiedy albo niedziela kole południa.
szczerze to też bym wolał prawą stronę Wisły Ale bemowo rzuciłem, bo tam był ostatni zlocik, i jak pamiętam - nie było problemu z miejscami. Z drugiej strony weekend przedswiąteczny i bożonarodzeniowe, supermarketowe kurwa mać w powietrzu
Ja i tak jeździł dziś trochę po mieście, więc chętnie zajrzę.
...Aczkolwiek raczej wybieram się głównie w południowe okolice miasta, więc gdyby miała być zmiana, to przyjadę nawet na prawy brzeg. Tylko że tam to już w ogóle nie znam okolic - z zadaszonych to chyba tylko Promenada?
no to fajnie bo ja poczekalem 40 minut a bylem punktualnie, na drugim poziomie na koncu polewej patrzac od powstancow, poza tym dwa razy zrobilem rundke do okola, poszedlem na kebaba i wrocilem, zrobilem kolejna rundke i nikogo nie widzialem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum