co znowu za Poznan, u nas tez jest stok nawet nie jeden, zreszta co tam sztuczne, mamy przeciez prawdziwe GORY! mowie wam poscigamy sie wsrod przeleczy beskidzkich
Poznań? ładne okolice wokół Poznania znam kilka odrestaurowanych dworków szlacheckich. Ceny ok 200pln za dobę ze śniadaniem, przy większej ilości ludzi pewnie dało by się coś wynegocjować. Tylko ten dojazd ze śląska nie ma żadnej pożądanej drogi. Chyba że przez Łódź ale czasowo wygląda tak samo jak pozostałe dwie trasy.
Gość
Wysłany: 2008-02-02, 12:50
200zl za dobe? zarcisz, u nas w Wisle czy Szczyrku wyspimy sie za 20zl od lebka a sa nieporownywalnie atrakcyjniejsze od Pozniania ;)
Od takiej kwoty zaczynają się markowe hotele a kończą się coś ok 900 przy 5 gwiazdkach. a Ty mówisz o kwaterze. Raz w roku na jeden dzień idzie zaszaleć i wydać te dwie stówy. Wystrój wnętrza jest niesamowity.
Gość
Wysłany: 2008-02-02, 23:52
w zyciu, w dodatku w Poznaniu??? 200zl za noc? to u nas w Zakopanem w hotelu 4 gwiazdkowym za apartament na 6 (slownie szesc) osob moge zalatwic od 50zl/osobe!!! w tym jest jacuzii, telewizja satelitarna lcd i kominek
co do kwater za 20zl, to daje stowe ze sa ladniejsze od tego hotelu w centrum miasta, zreszta to trzeba zobaczyc ;)
PS. jesli chcesz wystroj wnetrza to ja polecam Książ, Pałac Książąt, doba 300zl, w stylu retro
Poznań? ładne okolice wokół Poznania znam kilka odrestaurowanych dworków szlacheckich. Ceny ok 200pln za dobę ze śniadaniem, przy większej ilości ludzi pewnie dało by się coś wynegocjować. Tylko ten dojazd ze śląska nie ma żadnej pożądanej drogi. Chyba że przez Łódź ale czasowo wygląda tak samo jak pozostałe dwie trasy.
Jedyna sensowna (nią jeździłem), to na Wrocław A-4 i póżniej Wrocław - Poznań - 5.
5 jest dość dobra i ma szerokie pobocza.
No niestety na razie nie jest to nawet droga szybkiego ruchu...
Kochani jeśli nie Poznań to może jednak okolice Łodzi dla wszystkich w miarę dobry dojazd.Kwatery wybierzmy z cenami na rozsądnym poziomie, w końcu lepiej różnice zagospodarować inaczej . Pozdrawiam.
Stolica jest dość droga a niczego atrakcyjnego nie proponuje.Z tymi dworkami was podpuściłem sam oczywiście bywam w różnych drogich miejscach ale płaci firma.
Proponuje okolice Łodzi. Myślę że wszyscy mają w miarę jednakową odległość i dojazd jest w miarę komfortowy
Sorry ale nie jestem tak oblatany , może więcej informacji .Trzeba zająć się konkretyzowaniem w temacie zlotu bo wiosna zbliża się dużymi krokami jak widać za oknem.Pozdrawiam.
Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2127 Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-02-05, 15:04
Tylko Wawa. Centralnie i wszyscy mają (w miarę) sprawiedliwie. Poza tym loża "wasiawska" jest najliczniejsza i zapewni tzw frakwencję...
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
sorry ale do Warszawy nie jadę mogą byś okolice Warszawy jakieś jezioro czy coś w tym stylu. byle bym nie musiał jeździć po korkach Warszawskich, chyba że wsiadam w intercity i spotykamy się pod pałacem kultury.
Ostatnio zmieniony przez jacek 2008-02-05, 21:39, w całości zmieniany 1 raz
Albo np dla Ślązaków proponuje spotkanie na 3-stawach (na parkingu za darmo) w Katowicach np o 12 godzinie - spotkanie np na godzinkę w jakiś ładny dzień :)
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
Albo np dla Ślązaków proponuje spotkanie na 3-stawach (na parkingu za darmo) w Katowicach np o 12 godzinie - spotkanie np na godzinkę w jakiś ładny dzień :)
Od razu powiem, jestem jak najbardziej za, tylko mam nadzieję że mówimy o weekendzie...
Marka: Dacia
Model: Logan Ambiance
Silnik: 1390 cm, 75 KM Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 548 Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-02-07, 10:47
Centralnie to Panowie jest Łódź i jej okolice. W ten i owca cała (wszystkim jest po równo blisko-chodzi o Szczecin, Białystok, Jelenią Górę, i Przemyśl ), i wilk syty (czyli Warszawa wybiera się w podróż).
_________________ Skoda 105 S (1982-1989), Polonez 1500 SLE (1989-2000), 3×Fiat 126p (19??-2002), czasami pożyczane Daewoo Tico, Skoda Felicia
Mam inną propozycję, oczywiście do rozważenia. Proponowalbym zlot w atrakcyjnej miejscowości np z jeziorem z campingiem, oczywiście nie na godzinkę ale 3 dni piątek, sob, niedz. Do organizacji takiego zlotu można spróbować zainteresować firmę Renault - Dacia Polska lub dealerów w celach sponsoringu,(kiełbaska ognisko itp) a oni mogliby zainteresować innych i promować swoje samochody. Można by również tym zainteresować prasę, niech o nas słysza. Zresztą popatrzcie na czeską stronę klubu Dacia i podglądnijcie jak to robią inni. Mają ciekawe koszulki klubowe i o wiele ładniejszy znaczek klubowy. Spotkanie na jakimś parkingu czy tym podobne nie ma wgł mnie sensu.
Popieram, ostatnio na youtube znalazłem filmik przedstawiający zlot fanów Dacii, fajnie by było zorganizować taki weekendowy wypad gdzieś nad morzem albo w górach taki ogólnopolski zlot
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum