Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2127 Skąd: Lublin
Wysłany: 2011-08-02, 05:59
Jakiś pan w niebieskim Sandero pomachał do mnie w poniedziałek przed Rzeszowem. Klubowicz?
To było przed Jasłem, a nie przed Reszowem. Nawiasem pisząc nieżle pobłądziłem, pomimo nawigacji, a może dzięki niej...
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Ostatnio zmieniony przez jan ostrzyca 2011-08-02, 07:40, w całości zmieniany 2 razy
A ja wczoraj mijałem się w Skołyszynie z czerwoną MCV ph1 LU prawdopodobnie klubowicz bo miał na szybie jakieś okrągłe nalepki. A dziś w Krośnie z rana dwa dustery ( jeden to pewno teściu kol. limo)
Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2127 Skąd: Lublin
Wysłany: 2011-08-02, 07:37
opos napisał/a:
A ja wczoraj mijałem się w Skołyszynie z czerwoną MCV ph1 LU prawdopodobnie klubowicz bo miał na szybie jakieś okrągłe nalepki. A dziś w Krośnie z rana dwa dustery ( jeden to pewno teściu kol. limo)
Jam to był. W ostatniej chwili dostrzegłem, że pozdrawiasz mnie ręką...
To było przed Jasłem, a nie przed Reszowem? Nawiasem pisząc nieżle pobłądziłem, pomimo nawigacji, a może właśnie dzięki niej...
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Ostatnio zmieniony przez jan ostrzyca 2011-08-02, 07:42, w całości zmieniany 1 raz
Granica przebiega chyba bardziej: duże miasta / małe miejscowości niż geograficznie - po Warszawie, aglomeracji górnośląskiej czy Poznaniu jeździ daciek sporo, dużo albo mnóstwo, ale na trasach spotyka się pojedyncze egzemplarze dziennie...
Np w piątek jechałem WAW->KTW DK8/1 - do Nadarzyna widziałem -naście dacii, a następną dopiero w Częstochowie (i potem jeszcze ze 6 do samych Katowic).
Powrót w niedzielę przez Zawiercie, Kielce i DK7 - ostatnia, ósma daćka od wyjazdu z Katowic była w Kroczycach, następna dopiero w Kielcach, kolejne 2 w Radomiu i potem już w Warszawie, cztery.
Ahaaa - jeszcze gdzieś przed Będzinem wypatrzyłem w piątek lawetę na stacji benzynowej (: 3 dustery, 2 mcv-ki i 2 stepwaye (ale normalnie spotkanych na drodze już nie zapamiętuje, teraz wypatruję tylko naklejek...[noo, pamiętam jeszcze te z Radomia, bo 2 dustery pod rząd - Najlepsza Z Żon ich akurat nie rozpoznaje, więc wskazałem {i tak mi się potem dostało, bo w jednej była ładna kierowniczka d; }]).
Ostatnio zmieniony przez laisar 2011-08-05, 23:00, w całości zmieniany 1 raz
Dzis ok. 15 szary Duster EL ***LL na parkingu Lidla przy Paradnej (niestety nie mialem czasu zeby zagadnac do wlascicieli) i pol godziny pozniej na Rzgowskiej szara MCVka.
Dzisiaj 4 Dustery w ciągu 2 min:
1 czarny, 1 beżowy, 1 srebrny z kufrem (Kolega z pracy!), 1 niebieski
Przez Dwa tygodnie byłem w Bułgarii: mnóstwo Dacii (aż do znieczulenia) głównie: MCV, sedanów, mało Sandero (gł. rumuńskie) i Dusterów. Ze cztery razy widziałem Solenzę (w tym dwie taksówki) upolowałem.
Ergonomia w Solenzy lepsza niż w Loganie http://katalog-samochodow...enza-1-4i-7.jpg
Solenza_2.JPG Dacia Solenza, ul. Wł. Warneńczyka, w VA nie w RZ ;-)
Plik ściągnięto 157 raz(y) 174,98 KB
Solenza_1.JPG Dacia Solenza 1.4 MPI
Plik ściągnięto 158 raz(y) 45,61 KB
Duster_golas_bg_small.jpg Duster 1.6 16V 2WD "Duster" firmy ochroniarskiej, Warna, BG
Moze mam juz zwidy (ranek, zmeczenie przedurlopowe) ale wydaje mi sie, ze wczoraj o 7:00 widzialem na Zeromskiego brazowego, pooklejanego Renault Duster z nowy grillem. Pewny na 100% nie jestem...
bushi, może from z Ukraina tam sprzedają Dustera ze znaczkiem Renault, chyba że widziałeś Dustera phII to może jakieś testy na polskich wyboistych drogach
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Marka: Dacia, Fiat
Model: Sandero, Tipo
Silnik: 1.4 MPI, 1.4 16V
Rocznik: 2008, 2016
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 66 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 3233 Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-08-12, 11:58
bushi napisał/a:
Moze mam juz zwidy (ranek, zmeczenie przedurlopowe) ale wydaje mi sie, ze wczoraj o 7:00 widzialem na Zeromskiego brazowego, pooklejanego Renault Duster z nowy grillem. Pewny na 100% nie jestem...
Jest to możliwe, bo Jaszpol w jednym ze swoich dusterów wymienił loga na Renault.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum