Duster trafiony dziś w Warszawie na Bemowie podczas turnieju rycerskiego Bitwa Narodów. Auto ochrony, jak widać po malunkach na tylnej części
Wypatrzyłem go z oddali z jednego ze wzgórz w Forcie Bema, upewniłem się na zoomie w aparacie, że to DD, a pstryknąłem dokładniejsze foto wychodząc z imprezy
W dniu dzisiejszym 2 x brązowy Duster:
1) ok 10:30 zakopianka jechał za mną od Nowego Targu do Skomielnej tablice NCI
2) ok 14 na trasie Wieliczka - Gdów Bilczyce lub Łazany w kierunku Wieliczki tablice KWI
Ostatnio zmieniony przez Gawin 2012-05-10, 22:20, w całości zmieniany 1 raz
Dzisiaj widziałem Dacię na Malcie. Nie spodziewałem się żadnej, ale jedną widziałem w okolicy La Valetty, białe MCV faza II, niestety jechałem autobusem i nie zdążyłem zrobić fotki, nawet nie zauważyłem czy miała kierownicę po prawej stronie, ale pewnie tak.
[edit] Biała MCV jest na włoskich blachach i ma oczywiście kierownicę z lewej strony. Dziś ją widziałem ponownie, tym razem w Bugibba. Widziałem też Dacię 1300 pick-up, już w wersji do jeżdżenia po lewej stronie jezdni.
Ostatnio zmieniony przez Mikele 2012-05-15, 23:08, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2388 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-05-14, 18:50
Klubowa MCV w kolorze szarym komecim, parkująca na klepisku przy Włodarzewskiej/Jerozolimskich. :) Fajne naklejki na tylnych drzwiach, widziałem już ją kilka razy wcześniej, ale wtedy chyba nie miała jeszcze naklejki klubowej. Jest nawet na Street View. :]
tego Stepwaya dość często widzę w Chełmie. Zaiste musi być z okolic Lublina czy Chełma a samochód pewnie z leasingu skoro nie "nasze" blachy.
===
Z Dacii dziś nie zaobserwowałem żadnej.
22.05.12na parkingu przed moim domem a także kilka razy wcześniej uświadczam białego Dustera w wersji Duster, bachy z Bielska... pewna parka parkuje, wyciąga rowerki i jeździ po Kobiórskich lasach :) później foto...
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2012-05-24, 20:23
Ja z kolei już dość systematycznie widuję czerwonego vana obklejonego napisami Nescafe. Dziś np. ok 15.00 był na myjni przy stacji Statoil na wodzisławskiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum