Witam wszystkich użytkowników forum.
Zarejestrowałem sie na forum, gdyż poszukuje auta dla lepszej połówki, a tak będzie mi prościej zgłębić wszystkie za i przeciw modelowi Stepway :)
Już trochę czytałem bez rejestracji i mam nadzieję że nie wszystkie modele maja tak straszne problemy blacharskie (wykwity rdzy) jak jednego z użytkowników, mi mimo iz auto było salonowe.
Przy okazji zapytam, gdyż nie znalazłem na forum, czy macie w Krakowie tzw. "spoty", żeby na spokojnie zamienic kilka słów w 4 oczy z użytkownikami Stepway'a w pierwszej i drugiej generacji?
Ostatnio zmieniony przez kerad 2014-05-18, 13:07, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2014-05-18, 15:38, w całości zmieniany 1 raz
kerad [Usunięty]
Wysłany: 2014-05-18, 17:33
W sumie to jeszcze nie ma czego gratulować, gdyż póki co jesteśmy na etapie poszukiwań i pozyskiwania informacji odn. tego modelu. Szkoda że w Krakowie tak słabo ze spotami użytkowników i ich częstotliwością.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2014-05-18, 17:41 Re: Witam
kerad napisał/a:
Witam wszystkich mam nadzieję że nie wszystkie modele maja tak straszne problemy blacharskie
witam
-zapewniam,że nie większe niż np w przypadku mercedesów
problem szybko pojawiającej się rdzy dotyczył raczej pierwszej wersji logana - w nowych modelach nie jest źle
kerad [Usunięty]
Wysłany: 2014-05-18, 21:00
Niestety również z tego co czytałem na forum walczył z nią również użytkownik pierwszej wersji Stepway'a. Ale jestem dobrej myśli :)
Dzieki za powitanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum