Znalazłem na YT jak goście kasują inspekcję z poziomu manetki w sandero II. Ja nie mogę wybrać w menu pozycji service. Po prostu jej nie ma Dlaczego tak jest? W dd4all mogę to zrobić ,ale jednak manetką jest zdecydowanie wygodniej.
Znalazłem na YT jak goście kasują inspekcję z poziomu manetki w sandero II. Ja nie mogę wybrać w menu pozycji service. Po prostu jej nie ma Dlaczego tak jest? W dd4all mogę to zrobić ,ale jednak manetką jest zdecydowanie wygodniej.
Co więcej - takie kasowanie "z palca" jest opisane w oficjalnej instrukcji. U mnie też nie działa. Prawdopodobnie producent / importer/ sprzedawca )* zablokował.
Z wyprzedzeniem zmieniłem olej i filtry, kupiłem V-gate . Dziś pokazał się "zygzak" . Dacia reset serwis załatwił sprawę w mgnieniu oka. Prostsze to już być nie mogło.
Hej, czy sandero 3 za pomocą v-gate i apki dacia service reset zresetuje inspekcje serwisową? Proszę o potwierdzenie osób, którym się to udało, podobno kasowanie jest zablokowane przez producenta. To prawda?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum