Marka: (nie posiadam)Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 dCi 105 KM 4x4
Rocznik: 2010
Wersja: Prestige
Wysłany: 2009-01-26, 16:55
a ja już 2 razy widziałem czerwoną mcv-kę chyba ta samą, jechała dziś koło salonu Peugeota a w 307-ce się świeciła cały czas kontrolka silnika, układu spalin itp. i okazało się że padł...czujnik temperatury cieczy chłodzącej hehe wzięli(podaje )130 za podpięcie i 124 za czujnik(czujnik 90 + robocizna i coś tam)i byłem w salonie i widziałem też chyba auta astropla( się zgadza- czerwony pass i Ambiance na sc)gdzieś kolo sobieskiego wolności chyba
_________________ W życiu najważniejszy jest zdrowy rozsądek.
W czasie wczorajszej wycieczki w poprzek Polski nie widziałem na drodze żadnego Logana ani Sandero - i to mimo przejazdu m.in. przez sam środek Poznania.
Jedyny dostrzeżony egzemplarz stał, z rozbitym przodem i wybebeszony, na jakimś rusztowaniu na szrocie przed Koninem od strony Warszawy...
Ale mam za to zaległą fotkę pierwszego upolowanego na wolności Nowego Logana (:
W okolicy Urzędu Skarb.II często spotykam śliczną blodynkę w srebrnym MCV, niestety, nie ,,nasza" Nie ma naklejek z naszym logo
Potwierdzam loganik, nie ma ci ona, oj nie ma naklejek Daciaklubu.pl ! Jechałem z 2 tyg. temu za nią(tj. MCV'ką <1.5 dCi 7 os.> osszywiście) od Podwisłocza do Hetmańskiej. Potem już dalej sam w W. Pola
Marka: (nie posiadam)Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 dCi 105 KM 4x4
Rocznik: 2010
Wersja: Prestige
Wysłany: 2009-01-28, 12:37
fotek nie zrobiłem bo akurat nie miałem telefonu była jedna czerwona uboga i na parkingu niedaleko teatru niebieska matowa(czyli odpwiednik blue mineral ;)i chrom klamki były
_________________ W życiu najważniejszy jest zdrowy rozsądek.
Wysłany: 2009-02-06, 00:03 Sandero po raz pierwszy
Dzisiaj pierwszy raz spotkałem Sandero na łonie przyrody, parhdon miasta. Model 1.4 MPI szary bazalt. Numery miejskie RZ. Za kierownicą Pani w wieku, na oko, postbalzakowskim.
Wehikuł prezentuje się fajnie, choć jest mniej charakterystyczny od sedana czy MCV'ki.
Niewprawne oko może pomylić z Clio. Co też uczynił mój kolega,
Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.6 SCe 110 LPG
Rocznik: 2018
Wersja: Laureate Plus 7 os. Pomógł: 8 razy Dołączył: 31 Mar 2008 Posty: 1105 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2009-02-06, 22:03
E tam Sandero, Nowy Logan, a kto widział czerwoną MCVłkę ze znaczkiem Ferrari ? Mam nadzieję że nikt od nas tego nie zrobił, bo normalnie naprężę drewniany kołek
A tak jeszcze z innej beczki, ostatnio był jakiś wysyp MCV blue marine w Gdańsku i staje się samochodem budowlańców, rzadko kiedy mój Nissan stoi w samotności przed budową.
....A tak jeszcze z innej beczki, ostatnio był jakiś wysyp MCV blue marine w Gdańsku i staje się samochodem budowlańców, ....
A mnię się dopytywał serwisant od c.o. jak się sprawuje bo zamierzają kupić do firmy MCV'ki lub Van Logany.
Noul Logan jeszcze nie spotkałem
A tak totalnie OT u mnie w RZ wysyp, Fiatów Linea
A gdzie mają kupić Drakulę jak w RZ niema i nikt nie potrafi powiedzieć kiedy będą ?
1. Bo w Bolanda drakulka nie idzie... (podsuwam nieśmiało taki pomysł: może by tak wycofać tę "wieśniacką markę" (jak mawiał Zbyszko-Trzy-Paski ) z rynku 3 16/27 RP ?bo "się nie opłaca" )
2. Bo w *.de jak złomujesz rzęcha to dostniesz od państwa 2,5 kEuro (oj, kryzys Panie, kryzys...) ekodopłaty i masz Draculkę za ca. 5,0 kEuro więc zapisy na Daćki są tam na koniec maja '09 (wg Wiadomości TV)
3. Jak chodzi omnie następna byłaby pewnie ....draculka.
A ja wczoraj po raz pierwszy widziałem nowego Logana na żywo. Pięknie się prezentuje, zmiany niby delikatnie, ale w porównaniu ze starą wersją jest duża różnica.
_________________ Dacia Logan 1.4 MPI 75 KM, wersja Access + poduszka pasażera
2007 - 2012, ok. 86 tys. km
To był naprawdę fajny wóz!
www.psur.pl - moja strona o podróżowaniu po Polsce
A ja wczoraj po raz pierwszy widziałem nowego Logana na żywo. Pięknie się prezentuje, zmiany niby delikatnie, ale w porównaniu ze starą wersją jest duża różnica.
Ja nawet siedziałem w srodku (patrz ślaski zlot ) - rzeczywiscie jest super
Uuuh, wczoraj prawdziwy wysyp Dacii, na trasie RZ->RST i RST->RZ:
A to tak:
Najpierw dwa sedany: granatowy i srebrny obie [RNI*****]
A z powrotem, też sedany: buraczkowy [RST*****], srebrny [RZ*****]
I uwaga: w Sandero czerwień strażacka [RNI*****] za kółkiem sympatycznie wygladająca blondynka/okularnica pomachałem, a co !
Z moim rumburakiem [RZ*****] razem 6 na odcinku 2*77 km
Wynik dzisiejszego polowanka
srebrny pięcioosobowy MCV 1.4 MPI jak na załączonym zdjęciu
i Sedan 1.4 MPI czerwień strażacka [LBL****], sprzed I-go liftingu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum