wczoraj trasa Lublin - Spiska Nowa Wieś (Słowacja) kilka loganów, jedna MCV, jeden Duster w Rzeszowie i juz po stronie Słowackiej 2 logany a potem dwa Dustery i Sandero na wystawie u dilera.
Droga powrotna te same Dustery i Sandero na wystawie potem długo długo nic i na sam koniec w Lublinie na Nowym Swiecie czarny Duster a po chwili na Witosa czerwony Logan ale to była juz 1 w nocy
Wczoraj:
1. Duster 1.6 16V cajou brun, na parkingu przy ul. Bohaterów. Wyjechał ja zaparkowałem w tym samym miejscu;
Dzisiaj:
2. Sandero, bleu minerale [WE*****] firmy farmaceutycznej, na skrzyżowaniu ul. Wyspiańskiego i Witosa
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
doslownie przed 20-toma minutami okrazyly mnie 3 Dacki
najpierw jade sobie spokojnie po Witosa w strone makro patrze w lusterko a za mna srebne MCV mysle dogoni to pozdrowie wtem po prawej wyskoczyla granatowa Sanderka i pomknela w prawa strone mysle sobie brakuje jeszcze Dustera i jak na zawołanie na przeciwległym pasie srebny Dusterek niestety Mcv zostalo na pasie do skretu w lewo a ja pojechalem wiec z pozdrowien nici chyba ze to ktos z forum to pozdrawiam
_________________ Przepraszam za orografie :)
Ostatnio zmieniony przez tolkiszon82 2010-12-01, 13:24, w całości zmieniany 1 raz
Dzisiaj w RZ: na skrzyżowaniu k. Reala.- minąłem się kolejno z:
1. Loganem Ph I, srebrnym [RZ*****]
2. Dusterem 4WD, dCi , czarnym [KR*****]
3. Dusterem czarnym 2WD [RZ*****]
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2010-12-04, 23:27
Czyżby odbiór własny z fabryki i tablice wywozowe?
Wczoraj na przestrzeni kilku km stricte po mieście: granatowe sandero SJZ ****, szara MCV-ka Warszawa Same Centrum (WSC ) logan sedan ph I szo***, Duster (nie zauważyłem blach) bielutki jak śnieg
Czyżby odbiór własny z fabryki i tablice wywozowe?
....
Nie, to byli Rumuni.
15 km po RZ i dwa Sandero: srebrne i błękit mineralny oba [RZ*****]
Był: Logan 1.6 8V MPI Laureate "Rumburak"
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2010-12-05, 20:19, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum