Niewiem gdzie napisać ale ktoś z forum szuka kiedyś pick-upa
2 szt stoją u Dąbrowskich w zabrzu ale nie wiem z jakimi silnikami - więc może komuś się przyda
Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2127 Skąd: Lublin
Wysłany: 2011-02-10, 21:25
A ja wczoraj namierzyłem Yarocza przed Kraśnikiem. Ale coś mu radyjko szwanowało,..
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Ostatnio zmieniony przez jan ostrzyca 2011-02-10, 21:26, w całości zmieniany 1 raz
dzisiaj jechałem z kolegą Fabia i spotkaliśmy Dustera na Lipowej
Co ciekawe z tyłu światła się nie świeciły a z przodu tak. Czyżby miał światła dzienne?
przepraszam za jakość zdjęcia teraz zorientowałem się że po sesji nie zmieniłem ustawień aparatu ( mms)
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-02-11, 13:24, w całości zmieniany 1 raz
Pewnie miał załączone mijania (one są tylko z przodu).
ciekawa teoria ale żeby się zaświeciły mijania muszą się zaświecić pozycyjne z przodu i z tyłu( z tyłu świateł nie było (też oświetlających tablicę rejestracyjną)
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
No przecież na allegro jest masa cud-wyłączników świateł dziennych, które mogą zapalić dowolne lampy niezależnie.
Z tyłu się nie mija, z tyłu się wyprzedza.
Gdzie można kupić takie tabliczki ze strzałkami, jak on ma na dachu
Ostatnio zmieniony przez eplus 2011-02-11, 21:28, w całości zmieniany 1 raz
Dziś: Duster Laureate, granatowy dCi 4x4 , Hydrobudowa - samochód firmowy. Duster ma kolegę , pod samym domem. Hydrobudowa zastąpiła Dusterami Fusiony tdci. To bardzo rozsądne posunięcie.
Mam 2 Dustery pod domem;) Mówiąc szczerze dziwne uczucie;D
_________________ Duster u szczęśliwego nowego nabywcy :)
I stało się! Jeszcze do wczoraj myślałem , że mój Duster jest jedynym jeżdżącym po Szwedzkich drogach a tu niespodzianka. Pod jednym ze sklepów identyczny jak mój tylko z ,,LOOKIEM,, I już nie jestem jedyny
_________________ Pierwszy Duster w Lublinie i pierwszy w Szwecji -)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum