Dziś tj. 25.03.2011
Wszystkie wypatrzone w ciągu pół godziny.
Na ul. Nowogrodzkiej DD brąz cajun, sto metrów dalej granatowe Sandero.
Pod Giełdą Papierów Wartościowych białe MCV lub Van, na bliżej nieokreślonej służbie.
Plac Trzech Krzyży pod Ministerstwem Gospodarki MCV (ale koloru nie pamiętam).
ul. Piękna granatowy Logan (przed liftem) jako taxi, 200 metrów dalej na placu Konstytucji kolejny granatowy Logan taxi.
Rondo Jazdy Polskiej granatowy Logan (chyba prywatny).
Podsumowując:
DD - 1 szt
Sandero - 1 szt
MCV - 2 szt
Logan - 3 szt
Ponadto prawie codziennie w alejach ujazdowskich widuję Dustery najpierw brąz cajun a chwilę później często jeździ szary bazalt. Rano natomiast na trasie siekierkowskiej codziennie widuję 3 MCV i jakiegoś Sanderaka, po południu zaś często spotykam czarnego Dustera.
W środę pod King Cross Praga stał koło mnie DD szary bazalt w laurecie.
I na koniec spostrzeżenie, o ile w Warszawie Dacii jeździ już całkiem sporo to praktycznie nie spotykam ich w innych miastach.
Miałem ostatnio okazję trochę pozwiedzać Polskę i w Zamościu, Toruniu oraz Olsztynie nie widziałem żadnego "rumuna". Jeden czerwony Stepway minął mnie na siódemce wczoraj.
Wczoraj:
Dwa Dustery 1.6 16V
Dwa Sedany: granatowy Ph I i srebrny Ph II
Grunschlk napisał/a:
I na koniec spostrzeżenie, o ile w Warszawie Dacii jeździ już całkiem sporo to praktycznie nie spotykam ich w innych miastach.
Miałem ostatnio okazję trochę pozwiedzać Polskę i w Zamościu, Toruniu oraz Olsztynie nie widziałem żadnego "rumuna". Jeden czerwony Stepway minął mnie na siódemce wczoraj.
Mam podobne odczucia moich podróży po Podkarpaciu:
Dacie występują w samym Rzeszowie, gminach satelitarnych, trochę w Krośnie i Stalowej Woli. Poza tym plaża.
DD_@_Auchan.jpg 1.6 16V 2WD Look
Plik ściągnięto 182 raz(y) 104,55 KB
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Był: Logan 1.6 8V MPI Laureate "Rumburak"
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2011-03-27, 21:41, w całości zmieniany 1 raz
rudzka 13 kampus: służbowe demo Wektor Bielsko SB XXXXF ( brąz cajoun, pakiet look skóra ). powiedziałem o śląskim zlocie. może będzie sprzedawca na nim ...
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2127 Skąd: Lublin
Wysłany: 2011-03-30, 19:11
yarocz napisał/a:
Dziś około 16.00 na Szeligowskiego piękny czerwony MCV jana ostrzycy
W sobotę wypucowany T-Cutem. Niezły preparat.
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Barcelona i najbliższe okolice:
5 Dusterów, 6 Sandero (1 stepway), 2 Logany, 2 MCV.
Wszystko przez cztery dni uważnych obserwacji.
Jak na masy samochodów, które się tam przewijają do Dacii jest tam baaaardzo mało.
W Warszawie tyle widuję dziennie.
Przyznać się, czyja czerwona (niemetalik) MCVka ambiance z przyciemnianymi szybami była dzisiaj po południu u Nazaruka na podnośniku ? Janie, czyżby to Twoja ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum