Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2011-05-15, 10:45
Świetny wozik, w tej cenie nie kupiłbyś nic młodszego ani z mniejszym przebiegiem:) Widziałem już na necie egzemplarze z przelotem 360 i 400tys. km więc Twoja nawet na pólmetku jeszcze nie jest
Dzięki za opinie
Co do auta to chciałbym wymienić wajchę od zmiany biegów na jakąś ładniejsza-może ktoś podrzuci jakiś pomyśl
W razie jakiś modyfikacji będę informował w temacie
W przyszłości założyć felgi alu
Ostatnio zmieniony przez poznaniak1979 2011-05-16, 23:25, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2388 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-05-17, 13:38
mrówa napisał/a:
bebe napisał/a:
Mnie strasznie korci żeby założyć taką. :)
O matko, serio?
benny86 napisał/a:
Gadżecik w stylu naklejku na maluszku WRC - Warczy Ryczy Czeszczy
Ojtam, ojtam. :] Fajnie by wyglądało - rodzinne kombi i taki tarantinowski akcent. ;)
Powstrzymują mnie dwie rzeczy. Po pierwsze, nie wiem czy Majka nie zareagowałaby paniką, traumą i czym tylko, a akurat ostatnio ostatnio jeździ na żywca, bez pieluchy, więc silne emocje są niewskazane ;) , a po drugie, nie porywa mnie procedura wymiany gałki w Dacii (zrywanie starej gałki, piłowanie diaksem, itp.).
Witam
Wczoraj założyłem postojówki na ledach
Teraz czeka mnie wymiana świateł drogowych na jakieś blue żeby lepszy efekt dawało
Jak dogram wszystko to zapodam zdjecia
Ostatnio zmieniony przez poznaniak1979 2011-05-21, 19:59, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2011-05-21, 20:11
śpieszysz się na nadprogramowe badanie techniczne? Prawo ściśle określa jakiego koloru ma być oświetlenie w samochodzie i bynajmniej nie jest to kolor niebieski...
lepiej zainwestuj w dzienne zamiast przeciwmgielnych, zajebista sprawa, jestem posiadaczem od kilku dni i jestem baaaaaardzo zadowolony. jak znajdę kabel do nokii to wrzuce foto
Ostatnio zmieniony przez limo 2011-05-21, 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Eeech piękny Loggi. Nostalgia mnie bierze jak patrzę na te zdjęcia:
benny86 napisał/a:
śpieszysz się na nadprogramowe badanie techniczne? Prawo ściśle określa jakiego koloru ma być oświetlenie w samochodzie i bynajmniej nie jest to kolor niebieski...
Benny ma rację. A czy efekt lepszy? Dla jadącego z naprzeciwka niekoniecznie.
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Witam
Dziś jadać do roboty wyjechała mi babka na czerwonym świetle i oto efekty tego spotkania
Jej wina będzie z jej OC teraz moje pytanko dawać do serwisu i niech robią jak się należy czy kombinować i robić na własny koszt
Po kolizji jadąc prosta kiera nie ściąga ale jak jadę po dziurach to coś tam stuka z lewej strony,moze to plastikowe nadkole
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum